vineri, 12 decembrie 2008

Iarna nu-i ca vara... ii mai bine


Am zacut intr-o noapte calare pe computer pina catre dimineata belind ochii la citeva filme penale numa` ca sa nu ma bag in astenut la hodina. Pe cind pleoapele mi se cuplau fara stirea mea, aud de-afara gemete. Ma gindesc dintr-una, ca-n vremurile pe care le traim cine stie care barbat isi altoieste muierea in zori, prin locuri publice. Stau chitic sa vad cum se-ntinde firul ros in continuare cind muiere iara ohhhh, Dumnezeule! Hopa, ca nu-i a buna, ma gindesc. Muierea racneste ca din gura de tiritoare…sau tiritura…si io sar ca fript de pe scaun in fereasta. Afara, bezna ca-n rect si ceata. Da` ca prin minune tocmai supt un felinar era in plina desfasurare nu violenta domestica, ci copulatie salbatica.
Am ramas initial nauc, apoi m-am foit in geam sa vad mai cum trebe. El, in picioare, cu hanorac, fular si sapca-n cap, ea tolanita pe spate ca un carabus si imbracata tot de iarna. Iesea un abur din ei ca de la palincie cind se duc monturile la fiert, ca era frig afara de lacrimam turturi. Io am crezut ca imperecheri rezistenta is numa` in documentarele cele de pe net cu 3 necunoscute, insa astia doi mai din dragoste mai de frig o introdus intregul in fractie catre o jumate de ceas. La o vreme m-o umplut pe mine frigu` si am inchis geamu`, dar ei o ramas inca pe baricade.
De nu s-o racit la ovare cit o stat latita pe beton si s-o intimplat cumva de-o ramas fata ceia gravida, cind gata de clocit si-i vine sorocu` cred ca scoate la interval un lapon. Sau un pinguin.

3 comentarii: