joi, 4 iunie 2009

Daca voi nu va vreti, eu va vreau

Am zis amu-i saptamina ca daca Mulder nu-i baga fisa-n aparat la Scully, intru in viata lor personala si-i dau in vileag. Saptamina s-o scurs si Mulder behaie a labar, pe cind Scully nu vede alte pule decit pe alea de la autopsii. Dar situatia se schimba din clipa asta, ca ii introduc cu mina mea pe fagasul normalitatii.

Vine Mulder intr-o simbata de la lucru abatut c-o mai trecut o zi si extraterestrii nu se-arata la lume sa-i implineasca pofta, cind deschizind usa de la garsoniera, numa` ce vede o aliena goala pusca pe canapeaua lui de febeist. De spaima sa nu fuga aliena, Mulder desface slitul de la pantaloni si cu ochii bulbucati la capoasa de pe recameu, mingaie ritmic madularu` in sensul acelor de ceasornic.

Vazind extraterestra ca Mulder fara rusine savirseste malahie in prezenta ei, se apleaca dragastos ingenunchind dinaintea lui si-i cuprinde intre buzele subtiri speciala-i pula de special agent.

Scully in vremea asta se-nvirte ca besina-n cur fara nici o treaba pe linga garsoniera lu` Mulder. Il aude racnind a placere si nu cuteaza sa intre, asa ca pindeste de la fereastra si urmareste intreaga scena. Cu rigurozitatea stiintifica ce o caracterizeaza se intreaba oare ce-mi lipseste de o prefera pe ea?

Aceasta, sa stie toata lumea, e o intrebare inadecvata in asemenea situatii, intrucit punctul de pornire nu este individuat in mod corect. Nu din pricina unor lipsuri barbatul prefera o alta persoana sa-l satisfaca, ci din cauza unor chestiuni in plus. In cazurile cele mai frecvente e vorba despre haine. Imbracata nu e preferata niciuna, insa nuda si la indemina, toate-s acceptate. Scully nu pricepe acest adevar elementar din viata fiecarui barbat si fuge acasa simtindu-se tradata.

Aici, surpriza! Un alien nigar cu pula lunga se freca libidinos de perdelele lui Scully. Aceasta lasind la o parte deontologia de cercetator si raminind in pielea de femeie care se simte tradata de barbatul vietii ei, il inhata pe nigarul spatial de motan si se-ndeasa in situatie in timp ce acesta isi stimuleaza prostata, stiut fiind faptul ca alienii nu ajung la orgasm fara un deget in gaura curului.

In fapt de seara, ramas singur dupa muia cosmica, Mulder trece pe la Scully, care realizeaza ca temerile i-au fost neintemeiate si pentru a-si impaca constiinta, porneste cu acesta un 69 pe dusumeaua apartamentului ei luat in rate.

Scully inghite slobozul lu` Mulder si ramine groasa. Mulder tremura tot asteptind sa-i fete muierea pruncu`. La plinirea vremii, Scully scoate la iveala un copil cu privire timpa si cu capul pulii in forma de crestet de alien nigar.

Mulder intelege ca Scully a luat-o galactic la eprubeta si paraseste sala de nasteri. Scully-si saruta copilul pe fruntea ambelor capete zicind pupa-te-ar mama, frumos te-am facut! Tot esti tat`tu!


Sfirsit de serial.

3 comentarii:

  1. cam boring dude. n'am reusit sa, hm, termin. puteai s'o tai la 1/4 si era cool. desenele sunt bune.

    inca ceva: de ce dracu folosesti ardelenismele astea de cacat? incarci inutil textul.

    bufnita din poza ta are un ciocan sub aripa?

    RăspundețiȘtergere
  2. @Layla: Multam.
    @tlön society: Asa mi-a iesit. Adelenismele mi-s dragi ca-s ardelean si le folosesc si in vorbire. Imi face uneori placere sa le folosesc si in scris. Cred ca are un ciocan buha. Nu ma intreba si de ce. Habar nu am. O fi o buha cu indemina.

    RăspundețiȘtergere