luni, 22 iunie 2009

De ce se scarpina barbatii la oo

M-o sunat intr-o seara un prieten cu care nu m-am vazut demult. Dupa ce mi-o recomandat de citeva ori acelasi film, ca apucase sa suga din damigeana cu ferment, am trecut la chestiuni mai practice. Cum io is de la tara si prietenu` meu, la fel, mi-o adus la cunostinta o dare de seama asupra gospodariei lui.

Desi obisnuiesc sa bag la stomac aproape orice vietate fripta, prefer porcul oricarui animal cind e vorba sa-l treci prin focul cratitei sau al gratarului. Dar pina sa-l aduci la oala, porcul trebuie crescut, ingrijit, castrat… Despre castrare mi-o amintit prietenu` aiesta al meu zicind ca el, din ceia 4 porci pe care ii stapineste, o castrat 1½. Sa-mi fi spus o singura data, nu il bagam in seama, ca era baut, dar cind mi-o repetat ca intr-adevar, e vorba de 1 porc ½, adica un porc jumate, m-am blocat. Nu pricep nici acum si mi-e frica sa-l intreb daca porcu` cela l-o gatat de castrat sora-sa care ii doftorita de animale, sau inca se zbenguie prin curte cu un coi la vedere.

Chiar daca nu am participat la operatiunea despre care am adus vorba, dau aci marturie de la o aventura anterioara.

Desi is barbat si nu ii dimineata sa nu ma scarpin la scrot, abia acum am priceput acest ritual matinal. Nu e vorba de placerea de a atinge coaiele in zori, nici preludiul onaniei, e doar o verificare de rutina. Nu stii niciodata daca le mai gasesti atunci cind deschizi ochii pentru o noua zi. S-ar putea sa le servesti gatite alaturi de-o salata de rosii, sau o papara aburinda.

Asa ca atingerea bilelor la rasaritul soarelui e un imperativ si nicidecum un obicei scirbos si vulgar. Orice ar zice femeile, nu le credeti. Oameni buni, sa nu fie dimineata in viata vostra care sa nu capete sens prin scarpinarea coaielor.

Nu ca sa bag spaima in lectorul mascul, ci ca sa atentionez potentialele victime, sfatuiesc totodata ca orice purtator de bile sa fie atent ce femeie isi gaseste si cum ii poarta de grija, ca nu stii cind dai peste o veterinara cu indemina si te trezesti mai usor cu citeva grame. Nu orice grame, ci alea care fac diferenta…

17 comentarii:

  1. ma, tocmai ma gandeam sa`mi misc si eu ass`ul pana la frigider, sa vad daca am ceva p`acolo, dar parca, din senin, mi`a pierit pofta. oare de la pozele tale mmminunate =)) ?!

    RăspundețiȘtergere
  2. inca pozele astea is light, am vazut eu tot arsenalul din vara trecuta :DDD

    RăspundețiȘtergere
  3. ^ mmminunat :)) se pare ca sar si peste cina :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu or fi pozele dintre cele mai apetisante, dar pe linga ele, spaima barbatului cum vi se pare? Intemeiata au ba?

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt bărbat, ba mai mult sunt de 3 ori bărbat şi subscriu la tot. A vrut odată nevastă-mea să castreze motanul. Hi hi hi. Am avut o ceartă monstru care s-a conchis cam aşa: "Dacă în casa asta nu rămân 4 coaie, o pizdă pleacă". PUNCT.

    RăspundețiȘtergere
  6. @fetele:Voi nu percepeti profunzimea spaimei. Va mirati, va prefaceti ca intelegeti, dar junghiul posibilitatii ca intr-o zi se intimpla bicisnicia, nu aveti cum sa-l purtati in circa constiintei.
    @Moroi:Io stiu sigur ca am doua perechi, dar daca tu esti de 3x barbat, cite oo ai? :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Pai Moroi le pune la socoteala si pe ale motanului, ca doar is frati de suferinta la o adica :))

    RăspundețiȘtergere
  8. @Moroi: e bine ca ai pus picioru in prag:))

    RăspundețiȘtergere
  9. Daca nu punea piciorul, urma sa puna motanul ceva mai de pret. Nu avea alta optiune.

    RăspundețiȘtergere
  10. @Buha
    1 coi. :))
    @all
    Ori ea ori motanul. Ce dracu. Ma puneam eu in locul bietei bestii si nu concepeam asa ca o forta divina sa-mi ia coaiele asa fara sa am nimic de spus. Chiar daca nu prea le foloseste saracul motan lasa sa aiba un moral bun, stiind ca sunt acolo. El stie ca sunt acolo si fara sa se scarpine.

    RăspundețiȘtergere
  11. @Buha
    barabatia nu se masoara in coaie. Barbatia la ciobani ca mine se masoara in grad de misoginie. Se masoara in betii, se masoara in iesiri cu baietii fara femei, in comportamente inadecvate etc. (Ex. am intrebat/o pe prietena ei cea mai buna de fata cu ea, ce parere are despre sexul anal). Adica sa ai in telefon nevasta salvata ca "masina de spalat". ETC. Iar la faze de astea sunt de 3x barbat. Adica un porc sovin sexist si misogin. Moroi over and out

    RăspundețiȘtergere
  12. Barbatia se masoara in ce vrea fiecare. Dar e adevarat ca bilele nu au ultimul cuvint, cum nici bicisniciile de care pomenesti tu, nu cred sa fie esentiale in determinarea barbatiei cuiva. De fapt numindu-le inadecvate, o recunosti si tu. Iar din ce marturisesti, incep sa ma preocup pentru tine. Nevasta ta ar avea motive serioase sa te gidile cu ceva taios sub pintec.:))
    May the force be with you...and your balls!

    RăspundețiȘtergere
  13. Imi place ca mergi pe principiul ca nu-i pasare ca porcul.. Ai si mincat asa ceva ?

    RăspundețiȘtergere
  14. Daca te referi la bile, nu. Am auzit vorbe ca ar fi rupte din soare de gustoase, insa mi se pare o forma de canibalism din partea barbatilor:)

    RăspundețiȘtergere
  15. Sunt foarte bune prajite bilele, seamana cu cele de cocos :D

    RăspundețiȘtergere
  16. din acelasi motiv pentru care se scobesc si in nas, se scarpina si in cur/ureche/buric

    ps: prima poza chiar e horror

    RăspundețiȘtergere