joi, 4 iunie 2009

Tara Moturilor

Cind eram inca pubert, una dintre apucaturile de baza pentru a fi pretuit intre colegii labari era sa nu ratezi emisiunile sexoase de pe programele nemtesti: SAT 1, PRO 7, VOX etc. Mai vedeai o pulpa de femeie, o juma` de tita si aveai ce povesti la scoala intreaga saptamina pina mai adunai material de la urmatoarea emisiune. Cam pe la inceput de an calendaristic, un prieten o uitat sa-si ia chiloti pe el intr-o zi si ca sa nu pice de fraier si uituc, o sarit scurt in schema ca asa o vazut el pe RTL 2 ca nemtii baga pula-n blug fara lenjerie intima si nimeni nu ii mai bazat ca ei.

De spaima sa nu fiu mai prejos decit buimacu` ala fara chiloti, a doua zi la -10 grade, paseam catre scoala cu ochii bulbucati de somn si cotocul lipit de nasturii pantalonilor. Nu am zis la nicicare nimic, desi-mi era vinat de frig madularu` si bilele stateau adunate una-n alta ca fisierele pe hard-disku` proaspat defragmentat. Rabdam cu stoicism crezind ca asta ma face mai neamt. Noroc ca dobitocia m-o lasat dupa ore si pe linga chiloti am tras pe mine si izmene sub blugi, suduind mintea odihnita a populatiei Germaniei.

Mi-am amintit de asta vazind pe niste bloguri banneru` cu romane, fii mai neamt. Io am fost neamt cind am fost mic si nu mi-o placut defel, asa ca daca tot ar fi sa promovez ceva, ar fi parul pubian si nu germanitatea. Daca in acele binecuvintate vremi ale prunciei aveam pe linga podoaba, o mina de par, induram mai cu usurinta gerul. Si nu numai gerul ci si mingile de la folbal luate direct in sacuiet, dupa care trebuia sa sar pe calcaie pina faceam bataturi, sa-mi treaca necazul. Vorbesc din perspectiva barbatului, dar si femeia beneficiaza de darul pilozitatii, care tine departe frigul, praful si cine stie ce alte particule si elemente minuscule care in absenta parului s-ar salaslui in adincul pizdei pentru totdeauna.

Asa ca in amintirea vremurilor tineretii si intru nadejdea unui viitor altfel decit se arata, promovez in sidebar pubisul cu moturi si cirlionti.

5 comentarii: