miercuri, 1 iulie 2009

Femeile cu pula

In oarece vreme din alea 9 luni cit zacem in pintecele mamei, inainte sa ne poata fi determinat sexul, sintem toti niste muieri, deoarece prezentam clar o pereche de ovare in stare incipienta. Unora ovarele le ramin pe loc, altora le coboara precum ancorele in port si incep a se chema testicule. Asta ziceau la TV in ceva documentar. Ceea ce nu am vazut in documentar, dar bag mina in foc pin la cot ca am dreptate, ii faptul ca dintre persoanele carora nu li se intaresc bilele, sint citeva ce ramin profund afectate si femei fiind, poarta captiva o pula in creier. Acestea sint femeile cu pula.

Cea mai puloasa dintre femei ii d-ra Scully din X Files. Ea reprezinta femeia la apogeul emanciparii. Are job la efbiai, are titluri pina si pe cotorul diplomei si jongleaza cu 3 concepte de parca ar jongla cu tot sistemul solar. Nu ii data sa caste Mulder gura si sa emita o parere ca Scully sa nu faca pe Gica Contra si sa zica exista totusi posibilitatea ca lucrurile sa stea taman pe dos.

La o vreme alienii il duc pe Mulder prin cosmos si-l chinuie pe ceva nava de-a lor. In timpul absentei acestuia, Scully incepe sa lacrimeze de dorul lui. Daca inainte de rapire il tot futea la creier ca nu exista alieni, ca Mulder fute meciu` in zadar cautind la cuibul lor si alte asemenea chestiuni, acuma cu el lipsa, numa` extraterestrii vede imprejur. Cum se-ntoarce Mulder la vatra, Scully schimba placa si iar il fute la melodie cu dedicatie speciala.

Astfel am ajuns la concluzia ca la femeile cu pula, aceasta – pula – se manifesta ca termen antagonic in relatiile cu alti barbati. In cazul absentei acestora, pula intra-n teaca si femeia face ce stie mai bine. Plinge de dorul pulii care-i dadea sens existentei si pe care a refuzat-o cind o avea la indemina.

In legatura cu asta, zice vorba batrineasca nu da vrabia din mina pe cioara de pe gard. Scully desi se tine muiere cu carte si atitudine, stiti cum o ramas gravida? In loc sa-i puna lu` Mulder mina la pubis si sa-l stirneasca, l-o rugat frumos sa futa o masturbare si sa-i dea un graunte de sloboz ca sa-l planteze in ogorul pintecului ei. Cine nu se-ncrede in vorbele mele sa urmareasca episodul 13 din seria a 8° care, nu degeaba, se numeste Per manum.

Femeia cu pula este o faptura minunata cita vreme nu o cunoasteti si nu o aveti in preajma. La serviciu cu siguranta o s-o recunoasteti in sefa care incearca sa va castreze prin orice mijloace, mai putin chirurgical. In casa, daca reusiti s-o maritati cu voi, clipele cele mai placute o sa fie cele petrecute in absenta ei. Nimic din ce o sa faceti nu o sa fie indeajuns de bun, nici din ceea ce spuneti, iar daca intr-o buna zi va veti lua grumazul cu secera, o sa va plinga lipsa. Stiti de ce, nu? Deoarece in absenta pulii voastre, pula ei intra in regresie spontana, pierzindu-si astfel ratiunea de-a exista.

9 comentarii:

  1. fantastic, auzi si tu femei cu pula :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Parca e cumva cu dedicatie, te-a calcat pe nervi vreo femela in ultima vreme? :D Sau te calca tot timpul :))))))))

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, Scully. Da, tot timpul de cind urmaresc X Files. Mai am 10 episoade si l-am vazut tot.

    RăspundețiȘtergere
  4. ma, de femeia cu pula am auzit si eu dar cine mi`a zis de ea nu mi`a prezentat`o asa fain ca tine :)) bravo, rad in hohote ca nebuna, noroc ca`s singura`n casa =))
    asta cu femeia puloasa tre` tinuta minte !
    aa,da si tu ?! cum stai cu femeile astea ? le ai, le cunosti ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Inafara de Scully, personal, nu cunosc nici una...si nici nu-mi doresc. Da` exista. Promit...dar nu jur.

    RăspundețiȘtergere
  6. Va-ţi gândit ce se întâmplă atunci când femeia cu pulă este mamă? Să ferească Dumnezeu să aibă băieţi, că e vai de viaţa lor!

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca mama are madular, baietii devin fetite, nu?

    RăspundețiȘtergere
  8. Cam aşa se întâmplă în ultima vreme.

    RăspundețiȘtergere
  9. Măi, copii.. ( "v-am fost ca o mamă.. :)) ) Dacă are picioare lungi, fundu cât mai spre gât şi balcoane extra lange, să mor de-i f-unu interesat de ce-i zace-n cap. Numa' mumă-sa unuia d-ăsta răpus, femeie cu pulă la vremea ei, simte specimenu' de-aceeşi rasă. No, ş-apăi ? Nici Ăl de Sus nu i-o mai scoate din sânje..cu toate anexele ei cu tot..

    RăspundețiȘtergere