miercuri, 22 iulie 2009

Frate, frate, dar pana unde se poate

Desi nimeni nu (re)cunoaste, Bucurestiul si Budapesta is orase infratite la catarama. Surori de cruce, nu altceva. Mai degraba ingemanate, deoarece intre frati mai gasesti diferente, dar intre gemeni devine complicata individuarea acestora.

Astfel Bucurestiul si Budapesta s-au trezit pe teritoriul lor cu aeroporturile internationale Henri Coanda.

Sau daca nu e astfel, inseamna ca lotul sportivilor romani s-a deplasat nu doar cu avionul spre Budapesta, ci cu intreg aeroportul… dupa vorba din batrini mai bine sa-ti duci de-acasa, ca nu stii ce gasesti pe unde mergi.

5 comentarii:

  1. te rog, adu-mi aminte, 50 Cent , când era-n concert în Buc , a zis de BUdapesta ?! sau cum era ?! că momentan mă cam lasă memoria :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Inafara de cetateanul cu nume de moneda, nu cred sa fie om cu faima care sa nu fi confundat coaja cu miezul. Nu intreba care-i una, care-i alta, ca inca nu m-am decis:).

    RăspundețiȘtergere
  3. Decolare spre Budapesta de pe Aeroportul Henri Coada, Aterizare Bucuresti pe Aeroportul Henri Coanda.... ce e greu de inteles? dupa "-" din text se arata locul desfasurarii evenimentului. Si decolarea si aterizarea (la intoarcere) au avut loc pe acelasi aeroport. Dooooooh !

    RăspundețiȘtergere
  4. Sensul l-am prins si eu, atit ca exprimarea LOR e in pioneze. "spre" si "de pe" lipsesc in comunicatul de pe site. Si in lipsa lor poti sa intelegi cam cum ar sta treaba sau sa-i iei peste picior. Eu am ales varianta a 2a. "Dooooooh !" - ca sa te citez...

    RăspundețiȘtergere
  5. hi..hi.."sărută-ţi , sportive, părinţi şi fraţi,/ şi-apoi să mergem la războohoooi "
    http://www.youtube.com/watch?v=zDlO1YTEcBc

    Staţi acolo, domnilor ! N-a fost niciun semn ! Nu ne unim ! :))

    RăspundețiȘtergere