marți, 28 iulie 2009

Pedofobia

Stateam intr-o zi la povesti cu niste prieteni in prag de insuratoare. Inafara de hai sa mai bagam inca un Stejar, nu stiu cum am adus vorba si despre copii. Din cite am bagat io de seama, barbatu` trage catre mierea stupului, insa la prunci nu s-ar tare baga. In schimb muierea, cum vede pruncu`, nu o mai poti dezlipi de el…minute, picioruse, burtica etc. Pe mine m-o inspaimintat pruncii de cind ma stiu. Nu stiu sa faca altceva decit sa scheaune. De bine, de rau, din lipsa de ocupatie? Pula stie. Da` scheauna.

Dincolo de spaima mea antica legata de copiii miorlaitori, m-o lovit recent niste ginduri aducatoare de tremurici si sudoare rece pe sira spinarii. Cautam pe haifaiv niste poze cu pizduline imbracate-n roz care emit ineptii si se cred geniale. Din alea peste care am dat mai bine de jumate erau sub stavila de virsta pusa de lege ca sa te considere lumea major. Un fel de rai al pedofililor. Primul gind a fost cum, pula, parintii nu stiu ca odrasla lor pune poze pe net cu ea insasi pe 3 sferturi dezbracata? Da` de unde sa stie bietu` om care trage la rindea si utilaj toata ziua ca aia mica, care ii e draga precum soarele de pe cer are deja usturime la pruna? Nu stie, ca pe vremea lui n-o fo` haifaiv, nici net.

Bun, cine isi cauta isi gaseste si fara nici un regret, un copil exhibitionist, care nu se multumeste sa fie copil, din partea mea poate sa fie ajutat sa ajunga fortat la majorat, daca il maninca undeva. Si il minca pe copilul postmodern. Stateam cu Stejaru` in mina si sorbeam tutun in geam, cind la coltul blocului vad niste prunci cam la 10-12 ani. Ea in rochita si cu unghiile ojate, gatita de duminica. El, batind mingea, in maiou si cu punga de seminte in mina. Fata nu statea locului 2 secunde. Facea ce facea si se-nalta pe virfuri sa-l pupe pe tinar. El n-avea treaba. Se-nfunda de seminte. La o vreme, muierea tot muiere, aia mica il ia la rost de ce nu m-ai cautat pe mess? Aci, labaru` si-o aratat firea barbateasca si i-o taiat scurt macaroana ce-i tu? Ce-ti trebe? Da-mi pace! No, cam asa sta treaba cu pruncii si cu spaima mea. La inceput nu-ti dau pace noaptea si te scoala din somnul al mai dulce sau te scot din locul cel mai cald si umed. Cum cresc si ii scoti din rele, nu-i poti lasa o clipa singuri ca fetele iti vin bortoase si aia cu pulica apar pe certificatul de nastere la rubrica Prenumele tatalui. Degeaba, aveau dreptate ai mei cind ziceau alte vremuri, nu mai ii ca si cind eram noi tineri.

6 comentarii:

  1. adevaru e ca si tu ai fost copil odata si erai fix cacopii pe care ii descrii.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu e adevarat. daca as fi fost la fel, nu imi permiteam sa ma iau de ei. daca eu bateam mingea si jucam biza, acum copii isi petrec viata intre mess, hi5, jocuri in retea si alte apucaturi virtuale. eu am copilarit real.

    RăspundețiȘtergere
  3. True True, alte vremuri, nu mai sunt boracii ca pe vremea mea

    RăspundețiȘtergere
  4. Nah, n-om fi fost noi, coptii de-astia care s-au nascut pe mIRC, au crescut pe YM, si vor muri in WOW, CS, etc, dar "spaima" vecinilor pentru ca miorlaiam, am fost toti... :)) Societatii actuale (la nivel mondial poate) ii lipseste un Tepes.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eeh, pe naiba ! Că şi de noi se cruceau unii !Cam toţi dintr-o generaţie merg umăr la umăr.. dacă unu d-ăsta ar ieşi în faţa blocului si ar întreba cum dracu se descarcă un film sau ce-i aia Twitter, l-ar lua ăilalţi la băşcălie de i-ar sta-n gât restu'. Iar când cel cu seminţele o ajunge Stejar, bag sama că s-o mira şi el de pruncii care nevoia mai ştie ce-or inventa.
    Buhă, azi ţ-am descoperit blogu, de S'ântă Mărie, într-un sictir de orice alta activitate.. şi mi-a tihnit teribil..şi mi-ai înflorit un zâmbet în colţu' gurii.. Hai să trăieşti ! Bine ! Şi mult ! :) ..ca orice buhă..

    RăspundețiȘtergere
  6. @irina: Multam Irinuca. La fel si tie.

    RăspundețiȘtergere