marți, 29 decembrie 2009

Mic tratat pentru labari rafinati

Ce lecturati in continuare as fi vrut sa fie scorneala mea, insa am fost facut partas la ea de catre un prieten cu nume taios, asa ca meritul ii intreg al lui. Io nu fac altceva decit s-o impartasesc altora pentru zidire si folos.

Vine o vreme in viata fiecarui barbat cind dragastos isi cuprinde in palma madularul cu scopul de a face lumea mai buna. Nu stiu daca e lucru bun sau rau, insa bicsnicia se intimpla. Nimeni nu se poate impotrivi. Insa de aci incolo decizia de face o chestiune de onoare, sau doar o laba trista din situatia creata, apartine fiecaruia dintre noi. Pentru ca a freaca madularul in palma precum stramosii frecau pietre sau lemne laolalta ca sa faca foc, dincolo de placerea personala aduce cu sine si responsabilitati. Masturboi poate fi oricine, insa labar cu pedigree doar putini is alesi sa fie.

Odata realizata autosatisfacerea, se impune o conduita noului muncitor manual. Asta consta in a patra un ritm. Dupa cum zice rinduiala once a bitch, always a bitch, asa si cu laba oncea a wanker, always a wanker. Cine abandoneaza nu e vrednic sa fie numit labar.

Asadar we have a situation here si asta consta intr-o apucatura care necesita constanta. In viata shit happens, si nu toata lumea are vreme sa lucreze cotidian. Nici un bai. Ce am pierdut azi, recuperam a doua zi. Cu rivna si tarie, procesul de desavirsire merge inainte. Aci apare insa piatra de poticnire a multora. A recupera insemna a face dupa vremea stablita ceea ce se cuvenea facut inainte. Nu functioneaza anticiparea poverii. Adica cel aflat la level 1 de laba, asta insemnind 1 masturbare zilnica, nu poate savirsi 2 faradelegi cu gindul la ziua de maine. Odata facute 2 labi in aceeasi zi, se trece automat la level 2 si deasemenea la plinatatea statututului care are ca motto: dimineata cind ma scool, dau o laba de control, seara cind merg la culcare, una de verificare.

Laba nu-i o chestiune in care se regasesc disperatii si singuraticii, ci un act matur, responsabil, creativ si complex. Nu degeaba domnu` Billy Idol o numeste dancing with my self.

9 comentarii:

  1. Nu-i face pe cei insurati sa se simta prost si sa le para rau pt alegerea facuta...oare este buna ca si scuza prezenta continua a femeii, si pretentiile ei de savarsire laolalta a actului? mai pot ei spera ca se vor putea numi cu mandrie vreodata LABARI?....

    RăspundețiȘtergere
  2. prietenul asta al tau, poetu', e mare om, mare caracter; un lucru totusi ii scapa cand prezinta "fapta"...e cam trist asa...unde e veselia din glas? unde sunt metaforele despre luna si stele? eu stiu ca "fapta" te face fericit si mai intelept, de ce atata tristete domnule artist?

    RăspundețiȘtergere
  3. Japonezii au facut chiar o arta din wanking. La ei este o indeletnicire care cere multa indemanare a mainilor( cand nu mai merge una treci pe alta ) si cunostiinte despre jocurile bishoujo. La ei nivele se incrementeaza odata cu trecerea povestii din joc. Dupa cum te vad eu pe tine om batran cred ca nu le-ai prins :). Uite unul:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Saya_no_Uta

    http://thepiratebay.org/torrent/4770060/Saya_no_Uta.zip

    Vezi la ce nivel ajungi.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Anonim 1: Nu-i o scuza. Insuratii pot activa sub acoperire in loc sa caute scuze mirsave.

    @femeiadeservici: Al doilea paragraf incepe cu "Vine o vreme in viata fiecarui barbat..." Nu stiu unde ai gasit tristete. Poate la fete.

    @Anonim 2: Si io aveam impresia ca am inventat din auzite apa calda.

    @Kro.Oko: Putin spus...

    RăspundețiȘtergere
  5. True.. true.. sunt om insurat dar prestez undercover cam o data pe saptamana.. It just keeps thr real sex, alive

    RăspundețiȘtergere
  6. Am auzit ca ar fi sub soare, in palma unor norocosi, si un ultim nivel...cel mai cel, the best ever, supremul, etc: fapta savarsita "combo". Cine are noroc are, cine n-are... n-are.

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu ma masturbez... so fuckin' what? ;-))) Nu fac din asta un scop in viata, insa cand imi vine nu dau inapoi :-))) Nici nu ma ascund, nici nu-mi scrie in frunte ca ma masturbez "di tanto in tanto" :D misto blog, anyway!!

    RăspundețiȘtergere
  8. De futut fute oricine, da' pentru labă îţi trebe pulă. http://foamea10.blogspot.com/2010/07/vorbele-lu-aurica.html

    RăspundețiȘtergere