luni, 23 august 2010

Sex cu slogan

O tot pomenit lumea saptaminile trecute chestiunea autonomiei Tinutului Secuiesc. Ungurii, mai mult decit eventualii secui, trag plugu-n brazda cu ceardasu` si dau impresia ca pregatesc gardutul sa imprejmuiasca zona. Romanii, mai ales cei care o vazut secui doar pe Discovery, sar ca arsi la gindul ca o bucata din glia patriei mame s-ar putea instraina, desi nici nu prea au habar pe unde vine parcela asta a secuilor. Io nu tin partea nimanui pentru ca ma intereseaza prea putin chestiunea. Dar nu dezinteresul meu am vrut sa-l trimbitez aci.

Am fost aseara intr-un birt unde se aduna cu precadere vorbitori de limba maghiara. Secui, unguri, huni? Are importanta? Oricum, la intrarea in birt am vazut o harta a Tinutului Secuiesc si o domnisoara care se holba la harta cu interes. De aci mi-o traznit in crestet fantezia sexului cu slogan. Ma explic. De obicei ca sa apuci sa ai parte de miez, ii de iesit la ape plate, la plimbari, la discutii, mai pe scurt la o gramada de vreme pierduta degeaba. Dar daca dai peste o activista, o militanta in favoarea unei cauze mai mult sau mai putin nobile, is de parere ca drumul spre pizda se scurteaza, daca stii unde sa cotesti si sa ataci decisiv.

Io, dupa citeva beri, am avut impresia ca daca racneam in mijlocul birtului AUTONOMIE PENTRU TINUTUL SECUIESC, nu racneam in zadar. Macar cu un gang-bang ma alegeam. In gaozul cui, nu stiu, dar eram si eu la aparat. De aci si ideea sexului cu slogan cind e clar targetul. E de-ajuns sa folosesti cuvintele cheie - cit mai putine, ca sa nu dai pe linga si portile ti se deschid.

De la autonomie, ideea poate sa-si gaseasca aplicatii si-n alte zone de interes. Sex de 1 decembrie(asta merge la eroi, veterani si patrioti incinsi), sex in preajma alegerilor, sau in campaniile electorale(nu conteaza culoarea politica – pizda tot roz ramine), sex cu ecologisti(salvam Vama, Delta, orice forma de relief cita vreme nu o salvam imbracati). Merge si sexul cu strigaturi de sarbatori pentru bisericosi, sexul de criza in locul demonstratiilor si grevelor. E de-ajuns sa gasesti pe cineva dispus sa muste momeala ca motive is destule.

Va dati seama ca acum 20 si ceva de anisori de 23 august se putea pingari in heavy rotation, ca lozincile erau pe toate steagurile/gardurile si lumea tot nu avea ce face decit sa defileze si sa copuleze?

Un comentariu: