marți, 12 octombrie 2010

Schimba, bade, scobitoarea

Azi am aniversat o zi de cind nu am pus in gura picur de bere si de bucurie m-am dus la mall sa-mi iau un sixpack de 8 Timisorene. Nu ma duc cu drag la mall, ca ma ia mereu erectia spontana la cita pizda vad si vin acasa trudit ca dupa un gang bang, nu ca as avea habar cum e la munca in echipa, dar ma gindesc ca odihnitor nu are cum sa fie.

La mall, pina s-ajung la rafturile cu bere, am mai scaldat si eu organul vizual pe cite o buca, pe cite o tita, pe o trusa de surubelnite, pe o coala de smirghel, sa vad ce ar fi de trebuinta in gospodarie. Tot belind retina, zaresc din 2 in 2 pasi cite un stand cu produse de testat. Adica niste tejghele marunte indaratul carora zace o tiritura sau 2 care zimbesc frumos si te imbie sa pui botu` la promotie.

Partea buna la promotiile astea, pe linga faptul ca imbuci gratis o feliuta de mezel, chips, brinzet sau alta cacareaza, is pizdele care fac pe gazda la stand. Se stie de cind s-a pus pe picioare prima publicitate ca e greu sa duci pe cineva de nas din postura barbatului. Tot ce trebuie e sa convingi o muiere sa promoveze produsul si ai asigurata desfacerea. Partea grea si in Eden a fost pentru sarpe sa futa directia Evei. Odata corupta muierea, Adam a cazut in capcana la prima clipire din ochi a nevestei.

Intorcindu-ne de la gradina Raiului in mall, si de la Eva la pizdele cu salam pe scobitori, mi-o trecut prin cap gindul ca desi as fi in stare sa ma prostituez pentru niste beri gratis, totusi nu le-as lua sa stiu ca le promoveaza un pulalau. Cind vezi barbatul linga produs te si duce gindul ca l-a frecat de pula, sau cel putin pe la inghinali, sau l-a scuipat, sau l-a pisat, sau orice poate fi indeajuns de scirbos ca sa te indeparteze de el. Niciodata insa nu mi-ar trece prin cap ca o muiere si-ar da un parizer sau o telemea pe la pizda si chiar daca ar face-o nu m-ar deranja. De aceea barbatii nu vind ca muierile. A) pentru ca au pula si B) pentru ca eu am mintea bolnava.

Lasind la o parte advertisingul standurilor din mall, pe linga 2-3 curiosi care servesc din scobitoare produsul, am avut parte sa vad in actiune vinatorii de promotii. Pensionari, de regula barbati, care simt in adincul prostatei oferta. Incep de la un capat si colinda fiecare raion. Nu cred sa fi prins pe careva la primul stand de aceea nu-mi dau seama daca de acolo prind unealta-scobitoare, sau o aduc de acasa. Insa odata luata intre degete nu o leapada pina nu incheie pelerinajul. Si cu scobitoarea personala trec din stand in stand, din promotie in promotie si baga cit in gura, cit in produs batul lubrifiat cu saliva. Desi nu-s chiar rupt in cur de sarac, poate as fi servit si io o felie de ceva sa vad ce gust are, insa la vederea cetei de mosi care bagau in oferta scobitoarea cu bale pina la miner am renuntat. Mai bine o eugenie decit salam cu saliva de pe proteza batrinosilor.

Sa fie dupa mine as organiza la mall un festival al degustarilor si as condimenta scobitorile pina-n inima. Le-as fierbe in 7 sosuri picante. Nu cred ca as schimba lumea in bine, dar poate citiva mosnegi s-ar lecui de la imprastiat secretii printre straini.

4 comentarii:

  1. A)cum ai vrea sa iti prezinte o tanara domnita berea ca fiind f buna, cand ea e clar genu' care bea rar si numai la o.33, plus nu are burta si nu ragaie cand iti vorbeste.
    B)o sa ajungi la fel de mos cu bale si prostata si sa vezi atunci ce o sa te bucure putin parizer tanar, o sa mai tii cont de altii?

    RăspundețiȘtergere
  2. Am eu niste cunostiinte ale sexului frumos care au indeletnicirea naturala de a baga sub masa 3 barbati in tata firea....cred ca ar putea sa faca reclama la bere si bauturi scurte....apoi moshii protezoshi...au lasat sahu si tablele din parc pt un nou hobby, degustatul viteza...ce shi faci, omul evolueaza sau se adapteaza...spor

    RăspundețiȘtergere
  3. @femeiadeservici: A)Crezi ca toate tinerele care prezinta chipsuri si salamuri de plastic consuma aceste produse? B) Sper.
    @Rompitorul:toti avem cunostinte de astea. Iar la mosi sportul e degustat viteza si consistenta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bah, cat ii de tare la mall, deci is multe etaje, plin de magazine si la ultimu etaj ii numa mancare :))))

    http://www.youtube.com/watch?v=TKHsvCf8KtQ

    RăspundețiȘtergere