miercuri, 3 noiembrie 2010

Aşa nu se face...

Îţi place berea. Şi cînd spun asta mă gîndesc că nu bei doar cînd este lună plină, ci sorbi în fiecare zi măcar 2-3 sticloanţe de licoare. În altă ordine de idei, eşti sugător de pulă. La patron, la buget, la părinţi sau oriunde altundeva. Adică nu-ţi permiţi să angajezi o slugă care să-ţi care licoarea de la prăvălie la domiciliu. Dacă te regăseşti în rîndurile de mai sus, urmează cuvîntul din poveste că 'nainte mult mai este. Dacă nu eşti în temă cu situaţia enunţată anterior, marş la cîcat!

Mai eşti aci? Înseamnă că ai ficatul varză, dar măcar rinichii îţi sînt ca noi. Nu cîştigi nimic cu asta, dar te poţi mîndri cu rinichii tăi. Şi dacă tot eşti mîndru, ca să rămîi cu obrazul curat, fă bine şi ascultă ca să nu păţeşti şi tu ca toţi fraierii care merg la prăvălie să-şi ia aghiazmă de pe raft.

În primul rînd, cînd mergi să alimentezi, ai grijă unde priponeşti sticla/doza de bere în căruciorul de la magazin care nu e sudat cum trebuie şi ai şanse mari să fisurezi ceva. Nu e gaură în cer, dar se pierde conţinutul şi vorbim de bere, nu de apă plată. Cărucioarele nu-s făcute pentru lucruri alese ca şi recipientele de bere, ci pentru rahaturi ca şamponul, pîinea şi hîrtia igienică.

Dacă ai scăpat de capcana căruciorului, fă bine şi nu bîrni punga din dotare cu beri. Ia un rucsac, sau un seif cu mîner. Ce ai salvat de la apocalipsa căruciorului, poţi pierde în slăbiciunea pungii.

Nu în ultimul rînd, dar totuşi cea din urmă pe care am păţit-o azi, dacă tot mergi să aprovizionezi, nu lua pe tine hainele de duminică. Doza aia fisurată în cărucior, sau conţinutul pungii rupte la mîner îţi pot fute outfitu'. Ia mai bine un trening sau o pijama. Chiar dacă stîrneşti cîteva zîmbete la mall, măcar ajungi cu toate berile acasă.

În altă ordine de idei, Timişoreana să facă bine şi să plămădeasca dozele alea din titan, nu din aluminiu şi să le fie ruşine la obraz celor care o venit cu ideea de a reduce 8 packu' la 6 pack. Nu aşa îţi preţuieşti muşterii, da?!

4 comentarii:

  1. Na-mall-ul este locul ideal unde daca nu ai eticheta esti etichetat...data viitoare ia mai bine o salopeta de mecanici auto, cizme de guma, manusi icnifuge, masca de sudura, casca de protectie la care sa fie obligatoriu atasat un lampash, o plasa de rafie tocmai ca sa fii in conformitate cu PSI-ul shopingaritului din na-mall...si asa poti sta linistit referitor la eticheta...spor

    RăspundețiȘtergere
  2. ce am inteles din post este ca iti iei berea de la mall si te imbraci adecvat mallului cu toala fina...huuuooo

    RăspundețiȘtergere
  3. Rompitorul: numa`asta mi-ar lipsi si o funda roz la slit.

    @femeiadeservici: stau aproape de mall si la auchanu` din mall berea e mai ieftina decit la pravalia de cartier. Ma imbrac cu textila de oras de gura muierii, ca dupa mintea mea as merge cum o zis Rompitorul. Plus funda roz.

    RăspundețiȘtergere
  4. ultimele barfe evenimente din orasul tau? hai cu noi pe www.barfim.com

    RăspundețiȘtergere