marți, 10 ianuarie 2012

Plîngi, nu plîngi, vremea plînsului trece...

Ies pe balcon să bag o ţigară. Dinspre trotuarul de la poalele blocului aud glas de tînără care-şi povesteşte viaţa la telefon unei cunoştinţe. Nu de dragul poveştilor, ci mai mult din curiozitatea de-a vedea o bucă printr-un blug mulat, sau un sfîrc ce împunge arogant bluza, mă aplec peste balcon. Priveliştea nu m-a dat peste cap, dar m-a făcut atent tonul vocii din ce în ce mai ridicat.

Am înţeles că povestitoarea ar fi avut pe unul care futea la ea. I-o dădea sub coadă. Îi rupea fîşul. O lovea la pişătoare. Îi rotea cheiţa-n mecanism. Asta dacă am fost prea ambiguu cînd am zis c-o futea... Şi baiatul cu utilajul ara şi alte ogoare, composta şi alte bilete, adică era un fel de controlor, nu pe mijloacele de transport, ci pe cele de reproducţie. Fata de sub balcon nu s-a împăcat cu ideea şi a încercat să-i impună monogamia, chestie la care împungaciul a reacţionat salutînd în grabă.

Lasă, tu, că nu mă mai rog de el, o să plîng în pula mea pînă o să-mi treacă. Da-i clar că el nu mă merită a fost concluzia tinerei.

Fără să cunosc personal pe nicicare dintre protagonişti, tind să afirm că nici un bărbat nu o merită pe d-ra. Nu de alta, dar ce pulalău normal îşi doreşte o femeie cu pulă? Şi mai ales una care plînge-ntr-însa...

2 comentarii:

  1. "Cand iubirea e mare nici "sexul" nu mai conteaza"....Ce sa-i faci....tanjea si ea dupa ceea ce-i lipseste..."idealul meu in viata e femeia cu musteatza"...tineret mandria tzarii...tot milfele salveaza natziunea...

    RăspundețiȘtergere
  2. @Robo: ba conteaza... iar mai incolo sa-mi fut una de am priceput unde vrei sa bati. Referitor la milfuri, nu stiu daca salveaza natiunea, dar o indulcesc sigur. Astept totusi opinia unui demonstrant ca sa fiu sigur.

    RăspundețiȘtergere