miercuri, 4 februarie 2009

Tradez gratuit in dragoste, caut victime

Ernest ii cu ochii pe noi. Ii simt rasuflarea in ceafa de cind m-am ratacit pe Prima de doua ori la emisiunea lui cu tradatii si tradatorii in dragoste. N-am linistea noaptea ca-mi sta sub pat cu strajerii, iar ziua mi-e si frica sa fac pipi in chiuveta sa nu cumva sa ma dea pe post si sa ma vada careva care ma stie si sa ma rida zile intregi.
Emisiunea asta ii facuta la comanda pe masura romanului. Cind ti-e uscat portofelul si plimbarile gratis prin parc aduc numai pneumonie pe frigul asta, ce sa faci decit sa belesti retina la TV cum se binecuvinteaza reciproc conationalii pe chestiuni amoroase?
Unul dintre neajunsurile emisiunii ii ca baga reclame pina-ti vine acru in cerul gurii. Pina se gata publicitatea ai si uitat unde-a ramas povestea. Dar Ernest are grija sa-ti reaminteasca intrucit baga pe emisiunea aia de un ceas, cel putin 20 de minute, numai un soi de rezumat cu miezul pataniei in curs de desfasurare.
Nu ca sa-l critic, da` Ernest are si-o minte agera si o psihologie fina care te hipnotizeaza la fel ca privirea nu stiu carui sarpe. Il intreaba azi pe unu` care si-o prins muierea ca se lingea cu altu` ce sentimente te incearca cind vezi ca sotia ta se saruta cu celalalt? Si parca nu era indeajuns de penala situatia, mai sare la o jumate de minut cu alta(alta formulare adica, continutul fiind identic) ce simti cind vezi aceste imagini?
Uite ca-i prielnica starea de fapt in Romania cita vreme cui ii umbla mintea poate sa manince de pe prostime. In incheiere ii doresc lui Ernest sa afle raspunsurile la intrebarile puse. Pe pielea lui… Am fost rau?

Un comentariu:

  1. E jenant baiatu'! Parca ar fi aia de la sport care dupa un meci in care iau bataie ii intreaba pe aia CUM VA SIMTITI! :)))))

    RăspundețiȘtergere