marți, 4 august 2009

Quit playing games with my cock

Cum ii vara, cald si nu se intimpla mai nimic pe fata emisferei nordice, orice basina devine stire de prima pagina. Desi romanii is etichetati in Italia din start ca si investigatori cu forta de vagine, un viol in plin sezon estival are inca iz de inedit si alimenteaza scandalul la gazeta. Atit ca de data asta, s-a nimerit altfel. O pizda nefututa, pe care vecinii o dadeau in git pentru isterii frecvente si larma fara pricina, l-o dat pe mina carabinierilor pe proletarul mioritic.

La Stampa din 22 iulie, fara sa fi avut dovezi impotriva omului, titreaza a intrat in casa ei la Venaria…a imobilizat-o si a inceput s-o pipaie. Sa salveze fata de 22 de ani s-a gindit cainele. Acelasi ziar pe 24 iulie zice(despre pizda de data asta) a inventat agresiunea. A asmutit cainele impotriva lui, fara ca acesta s-o fi atins macar. Ca treaba sa fie credibila, macaroanta si-a trecut tigara aprisa peste sfircuri zicind ca romanul a atins-o tandru si daunator, dar iarasi vecinii o pirit-o amintind politiei ca are apucaturi emo si cu ocazia asta nu a facut altceva decit sa recidiveze. Partea buna e ca mai bine mai tirziu decit niciodata, insa si mai bine ar fi fost mai bine mai devreme decit mai tirziu. Dincolo de toate, vecinii domnisoarei ce tinjea dupa viol o spalat obrazul romanului si l-o spurcat pe-al ei, insa pina cind si sistemul s-a lamurit cum e mai convenabil, romanul a trebuit sa stea zavorit la racoare pina simbata, nu de alta, dar cu romanii nu stii niciodata la ce sa te astepti.

3 comentarii:

  1. Buna, nu vrei sa treci pe domeiu propriu? Mai exact pe domeniu .info COMPLET GRATUIT. Pentru mai multe detalii intra AICI

    RăspundețiȘtergere
  2. Şi ? Io luat cânele ? Io luat măcar ţâgările ? ..ţ.ţ..ţ... muierile astea..

    RăspundețiȘtergere
  3. @irina:I-o luat linistea si i-o dat un loc unde sa se racoreasca pe caldurile astea. E si asta ceva.

    RăspundețiȘtergere