luni, 19 ianuarie 2009

Asa sa v-ajute...

America si-o ales de ceva vreme presedinte. Si l-o ales de culoare, ca nu-i poti zice negru ca sa nu jignesti sensibilitatile celor sensibilosi. Urmatorul pas in politically correctness ii alegerea unui presedinte al Romaniei tigan si eventual un Papa de la Vatican jidov, ca inafara sf. Petru nu stiu sa mai fi fost altii si-i pacat sa se piarda rinduiala.
Asta nu e mare brinza ca stie toata lumea. Si lumea mai stie si ca presedintele transatlantic urmeaza sa jure credinta patriei patriilor peste citeva zile. Si aci la juramint rasare buba. Ateii de peste balta atlantica o sarit la grumazu` lu` presedintele sa nu pomeneasca de Dumnezeu in juramint ca sa nu le calce pe batatura constiintei. Sefu` o zis ba, si o pregatit in cugetul lui de crestin(nascut din tata musulman si muica atee) un juramint cum plebea n-o mai vazut si zarile n-o mai cuprins.
Manageru` democratiei mondiale sta ca pe ace pina sa jure fidelitate tarii, dinaintea unei muieri popa, a unui episcop poponar si a unui pastor ultra-conservator. Poate is io de moda veche si potrivnic progresului, da` din scenariu mi se pare ca lipsesc doar Balanel si Miaunel ca sa avem circ in toata regula.
Si cind te gindesti ca bunicii mei i-o asteptat o viata pe americani sa ne scape de griji si de nevoi. Bine ca n-o venit!

2 comentarii:

  1. mare lucru e muierea popa

    RăspundețiȘtergere
  2. zicea un prieten ca cele mai mari lucruri de pe fata pamintului is muierea popa si politistul corupt...cred ca tocmai o vazut ceva naspa de film cu militisti de bine...

    RăspundețiȘtergere