vineri, 24 iulie 2009

Despre Michael

De la simplul Michael s-o stins pina la Mai exista viata dupa Michael, putini o fost cei care s-o rabdat sa nu zica doua vorbe despre cintaretul cameleon. Nu s-o auzit glas de birfa macar de 10 ani despre ce face si ce invirte, cel mult despre copiii in care-si vira madularul sau nu. Muzical insa, nu stiu sa fi sarit in schema cu ceva nou care sa intareasca baieteii si sa ude fetitele la genitale. Acum ca s-o dus, lumea o gasit prilej sa scoata bani si atentie de pe moartea lui. O adunatura, care mananca si de pe viu, si de pe mort dupa cum pomeneste Creanga in Amintiri.

Io nu am treaba nici cu muzica, nici cu moartea lui, insa ma framinta 2 aspecte. Primul mi-o fost sugerat involuntar de o doamna care citea pe masina de ocazie dintre Cluj si Turda in Dracula despre teoria conspiratiei impotriva cintaretului. Cine avea interes in moartea lui Michael? La cit era de neinteresant in ultima vreme, cred ca nimeni, insa ghicitori si vraci de pe tot globul il cauta in ghioc si il gasesc pina si in Ungaria sau Rusia. Mai ramine sa vedem unde il gaseste ghicitorul in fund care pentru mine are darul negreselniciei, sau infailibilitatii, daca vreti.

A doua chestiune care nu-mi da pace este pula lui Michael. La inceput cind era inchis la culoare avea cu siguranta pula pina la rotula. Dupa atitea operatii de jupuire si dezpielitare, pielea pulii i-o fi ramas tot neagra pastrind dimensiunea, sau ca si efect colateral, cu fiecare albire a epidermei si pula se strimta si se-ngusta?

3 comentarii:

  1. Patrascu zice " Mijloacele s-au hrănit din ultima respiraţie a megastarului ca nişte veritabili vampiri ce nu se satură niciodată de sânge, un sânge mult prea cald pentru a nu scoate bani din el." <- si chiar are dreptate. chiar ieri discutam cu ai mei tembeloizi ca , asa brusc, epste boapte, majoritatea prietenilor nostri`s fani Mj. strange :|
    eternele tale intrebari :)) ma pufneste rasu` ori de cate ori te citesc =))

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru onoarea de a-mi fi citit si postat pe blogul tau nevrednicul meu articol despre MIchael :). Eram exasperat insa. Oriunde mergeam dadeam de el :))

    RăspundețiȘtergere