sâmbătă, 1 august 2009

Criza estivala

Aud de criza de citeva luni incoace. Io-s in criza de-o viata si nimeni nu a considerat asta o stire. Acum ca a nascocit careva cu mai mult trafic decit mine criza, toti vorbesc despre ea. De la vladica la opinca.

Cu toata criza care ne impresoara, lumea totusi cumpara si vinde la fel ca si in lipsa ei, de aceea nu mi se pare altceva decit un subiect de Povestea mea pentru cei fara ocupatie. Dincolo de parerea mea subiectiva, in contextul vinzarilor/cumpararilor am gasit niste produse mai aparte pe care le impartasesc cu milioanele de cititori ai mei. Pozele is facute in Turda, o citadela neatinsa de adierea acestei crize care ne ocupa timpul si monopolizeaza conversatiile in ultima vreme.

Aveti aici de fata patul futativ, in care puteti sa va exercitati capacitatile care vi se par mai la indemina. Apoi vila tiganeasca in care ctitorii nu mai au cai sa indese si se simt nevoiti s-o cedeze oamenilor cu alte apucaturi, desi doritorii lipsesc cu desavirsire.

Nu in ultimul rind, ies la inaintare cumparatorii de par, care au o singura vrere. Sa cumpere mai scump decit altii. In vremi tulburi in care toti cauta produsul ieftin, mai exista si persoane care urmaresc imbogatirea altora si nu cea personala. Pacat ca oferta a expirat acum 2 saptamini.

Ultima fotografie nu are legatura cu criza, insa e tot din Turda si e calda. De ieri. Nu e vorba de clasicul Volkswagenizbitinzid, ci de Audiizbitinstilp. Atit.

Nu disperati pe timp de criza. Crizati-va!

7 comentarii:

  1. şi tu vii prin Turda şio taci ca peştele ?! huoooooooo, ruşine, neamuleee!
    ce criză, dom'le ?! astea-s poveşti. mergem oricând vrei tu la Kaufland - de ex- şi să vezi acolo "criză", gem cărucioarele de mâncăruri de numa numa.
    în ultimele ore de economie de la şcoală, ne.a întrebat profa dacă în familiile noastre se resimte criza. majoritatea au zis că nu. bineînţeles că au fost şi d-ăia ce de obicei fac pe interesanţii şi se dădeau de ceasu' morţii, dar dacă mâine-i chem la dracu'n praznic pe bani, sunt primii pe listă.
    nu.i criză, adică nu-i nimic nou pt noi. noi trăim în criză de atâttt timp încât nu simţim nicio schimbare.

    RăspundețiȘtergere
  2. in prima poza scrie "fotoliu pat" sau cel putin asa vad eu

    RăspundețiȘtergere
  3. @Alex`andra: Uite ca mi-am deschis gura acum. Referitor la criza - perfect de-acord.
    @soapta: Acuma ca zici, mi se pare si mie, desi oricum incercam sa citesc, tot "futativ pat" imi iesea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Hm..se simte criza, cel putin eu am fost disponibilizata din cauza asta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Şi io simt criza. Da-n bine ! :))
    În urmă cu f-o doi ani am căutat cu limba scoasă pe cineva să-mi ţie cânele, acu', după o juma de oră de când am pus un belet la parter, mi s-or adunat tăte babele din bloc la uşă. Ca la interviu ! Şi le-am zis : pas ! Ete, num'aşa, de-a dracu ! Că m-am răzgândit ! :))

    RăspundețiȘtergere
  6. @Doinita: Imi pare rau copila, nu de alta, da` stiam ca-ti tihneste unde esti si oricum era, macar picura daca nu curgea.
    @irina: Bine ca nu ai scapat babele la catel, ca cine stie care din ele ti-l gatea. E totusi criza, nu?

    RăspundețiȘtergere
  7. Cum, pân' la urmă tot i-am găsit dog-sitter, right !...prin preajma Paştelui tre' să casc ochii !:)) Mizez totuşi că îşi face socoteala că-i mai bună "dota" lunară a d-rei Goofy, decât o friptură ! Şi-aia minimală !

    RăspundețiȘtergere