luni, 20 septembrie 2010

Fany te duce-n...

M-o dus Fany. Nu la mare, ci la CJ. Si pe cind dormitam mai bine, numai ce-l aud pe un macaronar ca se-apuca de povestit cu neamurile de acasa. Asta nu e un bai in sine, dar cind tot autocarul, care pricepe o boaba de macaronareasca, intelege ce ai tu de povestit cu tatine-tu, atunci pare nitel deranjant.

Io am priceput miezul discutiei, insa nu m-am luminat complet asupra desisului relational din poveste. Ficiorul de la telefon avea catre 25 de ani si parea din generatia care nu o luat pe spinare destule curele de la parinti, pentru ca pe tat-su din imbecil nu-l scotea, iara pe masa din cogliona (femininul de la coi) nu o lasa.

Care era totusi drama?! Monica (nu intrebati cine-i Monica, ca nici eu nu am priceput), avea de cumparat niste magari. Si magarii astia erau speciali grozav intrucit nu se puteau cumpara decit o data pe an, cind magarii se pogorau de la munte la tirg. Pentru a achizitiona magarii, Monica avea nevoie de euroi si nimeni altul decit macaroanta telefonica de pe Fany, nu avea cum sa-i asigure. Tirgul se muta tot la 10 minute de Cluj, de parca era in miscare ca si Fany. La prima convorbire cu parintii tirgul era la 100 km de CJ. Dupa citeva inchideri in nas ale telefonului, tirgul s-a mutat la 300, respectiv 500 km de CJ. Bine ca intre timp magarii nu s-au scumpit si Monica nu a avut nevoie de mai mult banet.

Daca euroii au ajuns la Monica si magarii in grajdul ei, nu stiu. Si mai e un lucru pe care nu-l stiu. Macaronarul futea la Monica, sau nu? Pentru ca daca introducea intregul in fractia ei, am putem concluzia, fara dubiu, ca avem romance care se fut pe magari. Nu ca ar schimba asta lumea, dar, Monico, te poti fute pe atitea produse; pe magari ai orgasmul multiplu? Sau racnesti cu sonerie personalizata a placere?

Fara legatura cu Monica si magarii ei, dar tot pe Fany, doua tirituri stau de povesti. Una catre cealalta tu, ce zi ii azi? Ii cumva vineri? Ca ieri o jucat Steaua cu Liverpul. Da, tu, ii vineri. Ioi, tu, nici macar nu m-am uitat la meci. Ce femeie is io?

2 comentarii: