duminică, 5 aprilie 2009

Despre insuratoare II

Vine o vreme in viata fiecarui barbat cind dinaintea popii si a primarului fagaduieste sa joace la dublu si fara blat in liga familistilor. Pe mine ma ia cu fiori gindindu-ma ca nu mi-o facut in veci placere sa lucrez alaturi de cineva, nici la teme, nici la proiecte, nici la alte kkturi. Ader parerii ca de vrei ca un lucru sa fie bine facut, trebe sa-l manivelezi cu mina ta, altfel te miri unde ajungi. Astfel, recunostinta o savurezi singur, iar esecul il rumegi la fel, fara sa trebuiasca sa mai consolezi si pe altul de rateul in echipa.
Odata luat laolalta, nu prea mai poti nici savura, nici rata individual chestiunile care tin de viata comuna. Realizez ca bicisnicii si lucruri bune se pot face si la simplu, insa automat cercul cunoscutilor asociaza cu perechea ta implinirea sau magareata.
Da` io nu aci am vrut s-ajung la responsabilizare si kkt psiho-sociologic, ci sa innod firul rupt tura trecuta referitor la cererea in casatorie.
O gramada de dobitoci ca sa poata peste luni si veacuri sa-si aniverseze existenta anosta, rezerva cite un capat de satamina cu avion low cost si hotel de calici cine stie ce voiaj intr-un oras cu nume pizdos ca in acel loc special sa rosteasca intrebarea. Ce e mai smenos decit, sub umbra tainico-metalica a turnului parizian, prin ceturile Londrei, baltile Venetiei, sau gara din Beclean, sa-ti intrebi femeia draga daca se vede imbatrinind linga tine?
Va spun io. M-am tot framintat si am concluzionat ca cel mai special loc de pe fata pamintului, daca tot vorbim de chestiuni speciale ii tocmai femeia ce ti-e draga. Asa ca io m-am gindit sa o cer cind copulez dimpreuna cu ea. Asa ca atunci cind o s-o intrebe tac`su unde a fost ceruta, ea sa raspunda raspicat in pula, tata. Oamenii au tendinta sa caute locuri si timpuri speciale pentru a exprima miezul din ei. In acest fel pula devine pentru viitoarea consoarta elementul spatio-temporal care ii defineste inceputul vietii de familie. Pula reprezinta coordonatele realitatii ei ca si sotie. Pula este reperul ei in cotidianul familiei. Este axul in jurul caruia, la propriu si la figurat, graviteaza pentru a-si implini natura de femeie.
La fel ca salcimul lui Eminescu in Sara pe deal, pula nu este altceva decit un axis mundi.

3 comentarii:

  1. Si pizda ce e? Asta daca stii? Intri des pe piticigratis.ro? Nu de alta dar mie mi se pare copyright:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Despre pizda oi scrie mai incolo. Nu ca as stii, da' mi-o spus altii care stiu. Si nu e copyright, ci transmiterea informatiei intr-o traditie. Pe piticigratis.ro nu intru niciodata, in schimb pe .com mai dau cite-o raita.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si salcamul lui Moromete :P ai bagat iar un "i"
    bag samă,vrei să te însori :)

    RăspundețiȘtergere