miercuri, 30 septembrie 2009

Discernamintul pizdei

Am ascultat mai demult o farsa buzduganoasa cu mireasa care in noaptea nuntii se fute cu ala care-o furat-o. Am zis ca asa ceva se poate intimpla doar in urma unui scenariu intocmit, nicidecum in realitate. Nimeni in noaptea nunti, cind se arata dinaintea neamurilor si prietenilor cu cine ar dori sa-si petreaca viata, nu poate fi capabil sa copuleze cu o alta persoana pentru a juca din urmatoarea zi rolul sotiei/sotului cuminte si de omenie.

Pe mireasa din farsa de la radio n-am intilnit-o s-o intreb fa, esti curva, sau iti lipseste ceva element esential din instalatie? Am intilnit in schimb printre bloguri pe una care promite sa-i calce pe urme. Problema e simpla. Ea are prieten, il intilneste pe Victor si uitind de prieten se imperecheaza cu Victor. Acesta ii zice ca nu are vreme de pierdut, ci numai de inmuiat biscuitele in lapte, dar tinara nu-l baga in seama. Victor o patrunde, o orgasmizeaza multiplu si ii da pace. Tinara isi pierde centrul de greutate si pentru a-si plinge pierderea, pune pe picioare blogul. Am creat acest blog pentru ca sunt trista de multa vreme si nu am cu cine sa vorbesc. Deci acest blog e pentru el, pentru VICTOR!

Pina la urma, fiind prunci ai democratiei si ai libertatii, nu sintem trasi la socoteala pentru toate dobitociile pe care le debitam, dar in limitele bunului simt se naste intrebarea: daca te doare in patina de prietenul tau, la ce cicat mai stai cu el si rivnesti la Victor?

Am incercat sa ma despart de prietenul meu din cauza lui, el sufara din pricina lui Victor si nu merita! I-am spus clar: "Trebuie sa ne despartim. Il iubesc pe Victor!", sarmanul a plans ca un nebun si simteam pentru el ceea ce simtea Victor pentru mine: mila! Eu sunt inca cu prietenul meu care sufera enorm stiind ca desi stau cu el ma gandesc deseori la Victor chiar daca ma prefac ca totul e ok! Asadar prietenul e un fel de pula proasta cu chip. E placut sa-l vezi gravitind imprejur, insa nu merita osteneala de a-l baga in seama.

Am incercat sa imi alung durerea ascunzandu-ma la pieptul prietenului meu care ar face orice ca sa ma faca fericita! O data eram asa de deprimata incat mi-a spus: "Suna-l daca te face sa te simti mai bine!" In optica asta inteleg si atasamentul prietenului, dupa vorba din batrini cine se-aseamana, se-aduna. Linga o proasta, numai un mononeuronic se poate simti bine.

Situatia tinde sa se destinda in gama minora a unui lament ai promis ca nu o sa ma mai doara…ai promis. Auzi, domnisoara, daca si dupa citeva luni doare, nu e vorba de boala sentimentala. E prostia cea care doare. In stare pura, nediluata, neamestecata.

Aici puteti pune sare pe rana domnisoarei. Cu pumnu`.

7 comentarii:

  1. Buhă, unde ţi-e îngăduinţa ? Domnişoara în cauză se caută încă. În puţine cazuri îţi găseşti alesul din prima.
    Faţă de anomalii gen " cei mai tineri părinţi s-au înregistrat în China, având 8 şi respectiv 9 ani", ea, la 16, poate părea mai coptă. Şi totuşi..tot adolescentă abia ieşită din copilărie era când a dat de primul.
    Probabil că îi vor mai ieşi în cale şi alţi Victori, care îi vor asigura o experienţă de viaţă absolut necesară tocmai pentru a nu se tira la altul în noaptea nunţii.
    Ştii ce mi se pare mie trist ? Singurătatea în care cresc aceşti copii. Unde îi e prietena cea mai bună ? Unde îi e mama-prietenă care să simtă cât îi e sufletul de stropşit ? Pauză ! Ne tâmpeşte pe toţi net-ul ăsta !
    Ar trebui probabil să înceapă să li se predea cum să rămână cu minţile întregi. Nu ştiu unde, probabil nu la şcoală, că asta n-ar face decât să-l trezească pe Gică contra din ei.
    Scuze pentru comentariul mai lunguţ.
    La cafeaua de dimineaţă tastele merg singure... :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ei, cazul (pare) destul de clar: dansa e si prostuta, si si cam curvuta. Singurul gand care imi vine in minte acum e: "sheriu-i stavila !!"

    RăspundețiȘtergere
  3. prima impresie " saracu` prost" , restul e canca.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bai, iegzista prostute si curvute cu coloana vertebrala, ceea ce acest specimen gelatinos nu detine. Daca nij la 20 de ani nu tii fraurile-n manuri ca lumea, la 40 de ani te-mpusti in rotula tot la doua secunde. Cu pumnu` ? Cu sina de cale ferata, zic, ei si tuturor asemenea, indiferent de sex. :]

    RăspundețiȘtergere
  5. @irina: 1. e necesar sa dai gres si sa cazi in penibil pt a acumula experienta?
    2. pe unii ii timpeste netul, altii se timpesc singuri si fara net.
    @Anonim: de-ar fi macar.
    @Alex'andra: asa o fi.
    @Roxa: exista sanse mari ca asta sa fie posibil.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Buha; nu e. doar că se înregistrează şi astfel de episoade. vezi şuturile în cur.

    RăspundețiȘtergere