vineri, 12 decembrie 2008

Aniversare cu urare


La aniversarea celei de-a cincea postari, in primul rind, imi afirm statutul politicaly uncorect care-mi permite sa va urez despre nostalgia originilor sau sa va string in brate dupa bunul plac si nu dupa merite care si-ar aroga singure pozitii privilegiate. Linistiti stati, nu de alta, da` si de astern asupra spinarii cuiva blesteme sau ocari, o fac tainic, de sa nici nu stie de unde-i vine gustul amar din cerul gurii. Toate astea mi le permit fara picur de rusine si regret, intrucit este blogul meu de la Dumnezeu, e postarea mea de la Precesta.
Apoi, dincolo de binele si raul acestor isterii cu tilc, ma simt dator sa-mi explic mie in primul rind de ce scot arma din dotare, din teaca si o bag virtual si cu furie in cavitatea bucala(a.k.a. gura) celor care ma calca pe bataturi…
De cind am asternut piatra de temelie a habitatului virtual, m-am trezit dinaintea moralistilor de serviciu care s-au smintit citind cuvinte care zic pe nume genitalelor lor. Evident, nu am intentionat niciodata sa fat un blog erudit pentru inteletualii de jucarie si nici nu am avut de gind sa ma castrez. Nici fizic, nici rational. Cui ii e rusine ca are bijuterii, sa bage secera la slitul propriu si personal si sa-i imprime o miscare circulara intensa. Dar nu o s-o faca si stiu motivatia.
“Hotul striga: hotul!” zice vorba din popor si mai bine ca aci, nu cred sa se aplice. Io, ca omul necajit, sug cotidian citeva beri sa-mi adorm jalea si sa-mi stimulez voia buna, fara sa intretin relatii sexuale cu meciul nimanui, pingarindu-i intimitatea. Misionarii bunelor maniere se fac prastie de 2-3 ori pe an, devastindu-si cotetul si zonele adiacente sub pretextul: ce ma-ntere`, ii chef, nu? Ca a doua zi totul sa reintre in normalul fatarniciei si sa fie data uitarii rabufnirea nefireasca. Nu ma rabd sa tac si asupra celor care avind cocosel pus la clocit pe oua, se joaca de-a metrosexualii unde nu se cuvine, ca mai apoi, lepadata uniforma, sa interpreteze rolul tribunalului moravurilor.
Fetelor cu 3 picioare, lepadati efervescenta!

2 comentarii: