duminică, 17 mai 2009

Geni(t)alitatea unei fapturi II

Tot in gama minora a tristetii, autorul nareaza inmormintarea unei rudenii. Nasa mea de botez sa stins vineri 05.12.2008, off ... a tinuto acasa de vineri pana marti.Inmormantarea pot spune ca a fost una "regeasca", in sensul ca totul sa folosit pe sistemu : ce'i mai scump e mai bun. Nasul meu impreuna cu cei 2 baieti ai lui (sa-i traiasca) au cumparat un sicriu de vreo 30 de mil care iti include si un capac cu sticla transparenta deasupra decedatului si pe margini are frig ca sa mentina corpul "proaspat".Chiar am ramas putin asa pentru ca au trecut atatea zile si nu se schimbase deloc la fatza, era frumoasa.Ce pot sa spun decat jale mare.Nu stiu daca cunoasteti voi cazul printesei Diana care atunci cand a murit au venit sute de oameni cu sute de flori, eh, asa a fost si la nasimea pentru ca nasa a fost o persoana de milioane si toata lumea o iubea foarte mult (si inca o mai iubim cu totii)[...] Deci nu laud nik, eu va spun cam cum am fost.As putea sa zic ca a fost o inmormantare cu fitze (dar acu lasand invidia la o parte ganditi-va, voi daca ati avea bani si doamne fereste va moare unu dintre parinti.....va mai uitati la bani ? eu n-as prea crede.A meritat tot "Fastul" nasa.
Manele vs rockeri, telefoane, masini, proiecte 3D, apar constant in procuparile junelui. Punctul lui forte ramine insa amorul si tensiunile dintre baieti si fete. Acum vorbesc despre o relatie dintre o fata si un baiat (k invers se stie, futai si atat)[…] Va spun ca daca iubiti pe cineva, incercati in asa fel incat sa nu o raniti.Ganditi-va ca poate a 2-a zi isi va lua zilele iar tie iti va parea rau si o vei avea pe constiinta toata viata. Adolescenta e buimaca si nu-si gaseste rostul in viata. Pana la urma o sa-si dea seama ca a gresit, si nah, din nefericire pentru ea DIN NOU am avut dreptate (cum de altfel, am mereu dreptate). Nu e drept, dar din ce cauza se intimpla astfel? Una de 15 ani se baga pe unu de 20 ca ii place mult de el (e ok pana aici) dar se baga sa-l iubeasca din suflet, sa-i fie sufletul pereche, sa-i fie miezul din dodoasca.Ok pana aici ? Bun, pe cand unul de 17 ani daca ar fi sa se bage pe una de 25 de ani se baga sa o futa ca ii place lui de ea (ceea ce e f ok ca iti dai seama ca si aia de 25 de ani la asta se gandeste).
In iubire orbecaim cu totii visind la fata perfecta care sa ne umple de sens si sa ne implineasca. Dar cine e fata perfecta dupa care dorinta noastra alearga? Vreau sa spun ca dupa mine fata perfecta inseamna pe langa faptu sa fie frumoasa (deci, atractie), sa aibe suflet bun, sa te iubeasca ASA CUM ESTI TU, sa te inteleaga cand e cazu', sa fie exact cum ti-ai imaginato tu in suflet, asta inseamna perfect :).Dar multi iau acest "perfect", si il analizeaza la modul general, ceea ce e total gresit.
Pe linga rivna noastra dupa desavirsire exista si forte exterioare care ne influenteaza in desfasurarea evenimentelor. Destinul si Viitorul sunt 2 lucruri diferite dar ele sunt din totdeauna aliate.Amandoua lucreaza impreuna.Destinul te ajuta (rareori) sa intalnesti persoane minunate, sa iubesti, sa faci lucruri frumoase, dar de multe ori iti trage si niste "palme" de ramai traumatizat 4life.Viitorul este dusmanul nostru, pentru ca de fiekre data ne pregateste cate ceva najpa si rar se intampla sa-ti faca pe plac. Nu doar destinul si viitorul ne fac zile fripte in cirdasie, dar sa ne puna bete in roate cind avem in brate femeia care ne este draga, sare si timpul care trece foarte repede si asta doare si cauzeaza dependenta de dor. Sfatul lui Alexutzu in a rezolva problema este "Unde dragoste nu e,faceti:P!".
Nu ratati ultimul episod de intelepciune la plic!

Un comentariu:

  1. mirobolant de-a dreptul :)) ea sa fie frumoasa musai, dar tu poti sa fii si ultimul imputit, ca doar fata tre sa te iubeasca asa cum esti :))
    alexutu, puiule, ai o logica de invidiat, manca-te-ar mama sa te manance!

    RăspundețiȘtergere