marți, 28 iulie 2009

Oare birui sa-i duc de nas?

M-am bagat la inaintare la ceva concurs de mers la mare pe banii altora. Trebuia scrisa o poveste si io am scris-o aci. In dreapta este ceva soi de tabela de votare. Daca ii oarecare gidilat de poveste, faca bine si voteze. De nu, sanatate si voie buna.

10 comentarii:

  1. Mancati-as, dar ceva despre anatomia, antroplogia sau evolutia prazului in teritoriu carpato-danubiano-oltic nu s-ar putea concepe, tinand cont ca-i Prazburgul colea la indemana si ii inca lubenita coapa made in Dabuleni? Ca toti trage la mare in perioada asta si nime nu se gandi sa dea o fuga pana in inima olteniei in afara de Base, sa ia o gura de lubenita race bag de sama acu' scoasa de la racoarea lunii lui cuptor asesozonata cu doua paradaise ca sa ramanem in sintinia culorolor calde de vara plus un topyng cu glazura de praz a la cordon bleau. Ieventual pot da o mana de ajutor cu traducerea verbelor la cel mai simplu perfec. Olteanu'

    RăspundețiȘtergere
  2. OOOOOOO, nu!!! Nu şi tu. Ce dracu, ai devenit fomist şi tu? E foame de bani? Nu-ţi mai dă mă-ta bani? WTF???... tu vezi în ce listă "selectă" te-ai aşezat. Cu cireşica, cu Spi-Oana. Dumnezeule!!! Nu şi tu... Las-o dracului de milogeală. Un cititor de al tău care credea că ai ceva aparte de spus (adică eu pe persoană fizică) este extrem de dezamăgit. Dezamăgit spre îndurerat. Sincer îţi zic.

    P.S. Dacă eşti aşa calic îţi dau eu vreo 500 de lei să vezi nudistele de la Costineşti două zile, (pe bune) dar nu te mai milogi ca toţi ăştia fără viaţă din pool.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Anonim(Olteanu`):Prazul e mare lucru, desi nu l-am frecat de papile de cind ma stiu. Din pacate lubenita pe care o iau de la aborigeni ii de Bechet si nu “da Dabuleni” cum mi-as dori, iar marea e un fel de basina fara miros cita vreme Stejarul impodobeste frigiderul. Legat de perfectul simplu, astept comentarii de la tine cu verbe doar la acest timp, altfel nu mai ai obraz dinaintea mea. Pricepusi?
    @Moroi:Io la mare nu merg pentru ca iubesc dealul mai mult.
    Sau muntele. (in special muntele lui Venus)
    Cu atit mai mult nu la mare in Romania. Oriunde altundeva,
    dar nu aci la batjocura. Apoi, am femeie care mi-e draga
    si nu merg fara ea, iar premiul, din cite am priceput,
    era doar pentru 1 persoana. Era un test, mai mult, participarea mea.
    Povestea mea era scrisa de mai bine de o luna si daca tot
    era acolo de ce sa nu imi fac reclama si trafic gratis?
    Am avut 20 oameni care m-au votat cu tot cu mine.
    In plus citeva sute de oameni care mi-au pasit pragul virtual.
    Poate cineva revine, poate a fost degeaba. Dar cel putin nu m-a costat nimic.
    Cam despre asta era vorba, nu de calicie, sau de fomism si, ma repet,
    nici intr-un caz de marea de la noi.
    P.S.Nici mama si nici ma-ta nu imi dau bani de multa vreme. Is cam pe picoarele mele...si iubesc mai mult femeia imbracata decit nudistele.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce să fac dacă mie tot a milogeală mi-a sunat... Şi mie îmi place mai mult femeia îmbrăcată care nu oferă tot. Îmi place nudismul mie personal. Îmi place să-mi flendăre în apă, îmi place senzaţia de libertatea care ţi-o dă nudismul. Cât despre mizerii de astea de trafic, eu niciodată nu am înţeles, care e faza cu traficul? De ce trebuiesc trucuri ieftine pentru trafic? Dacă mă citesc 5 sau 500 asta înseamnă că scriu mai bine sau mai rău??? Eu asta nu prea înţeleg...Mă rog, poate sunt eu mai demodat, şi îmi place "în underground". O să trec peste remarca maliţioasă referitoare la mama (eu nu ţi-am jignit-o pe a ta) şi o să te întreb: Dacă tot eşti pe picioarele tale şi nu eşti fomist, de ce nu-ţi iei doamna de mână, 1000 de ieuro care sigur îi câştigi într-o săptămână, şi te duci la greci să deguşti fructele lor de mare şi să-ţi scalzi trupul în Adriatică ???

    RăspundețiȘtergere
  5. @Moroi: Daca is 5 sau 500 nu inseamna neaparat ca e mai bine, insa e mai placut. Ai un feedback si stii ca nu e tocmai zadarnic ceea ce faci. In cele din urma avem amindoi bloguri publice, nu cu acces restrictionat, deci nu scriem doar pentru noi, ci si pentru altii. E limpede.
    Remarca la mama, era raspuns la al tau "Nu-ţi mai dă mă-ta bani? WTF???" din primul comentariu. Chiar nu am de ce sa ma leg de rudele tale, insa la fel mi-a cazut si mie cind le-ai pomenit pe ale mele. Mia de coco nu ii fac nici intr-o luna, insa asta tot nu inseamna ca sint fomist. Marea, cum ziceam, nu este marelem eu hobby, iar in Elada am fost deja. Si la Adriatica, insa in Italia. Fructelor de mare, le prefer oricind pe cele de cotet si grajd.

    RăspundețiȘtergere
  6. Să nu-mi zici că ai fost în Senigallia sau Rimini că mă omori... Am fost concetăţeni româno-italieni ?

    RăspundețiȘtergere
  7. asta cu mia de euro a fost tare :))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  8. @Moroi:Pescara,Ancona,Venezia. Sintem doar concetateni romani.
    @Doinita:care parte?

    RăspundețiȘtergere
  9. @ buha neagra, e tare ca oamenii cred ca esti milionar in euro :)

    RăspundețiȘtergere
  10. @Dasha: in suflet is...pacat ca in concret sug Stejar si ung scrijeaua de pita cu pateu Bucegi...deocamdata.

    RăspundețiȘtergere