joi, 21 mai 2009

Pizda care devoreaza

Pizda e capabila de multe si noi sintem abia la inceput de drum in a-i patrunde tainele. O cunoastere ce se doreste adinca si nazuieste spre complet, desi incapabila sa-l ajunga, ia in considerare aspecte placute si neplacute. Pizda nu doar sufera si atrage, ci-si urmareste profitul, pricinuind la rindul ei suferinta si paguba. Barbatul, victima benevola, inghite momeala, se transforma incercind sa tamaduiasca rana, insa realizeaza cu durere ca a fost folosit si pustiit. Si totusi nu abandoneaza, incarnind astfel, fiecare, un Sisif ce suie piatra dorintei pe muntele lui Venus.
Eram stors, stors pe dinauntru. Drace, sperma e creier, e memorie. Parca un canalicul ar lega direct carnea alba a mintii de aparatul grotesc dintre pulpe. In aura orgasmului simti limpede cum substanta cerebrala e stoarsa si pompata in josul corpului, cum nivelul ei sub teasta scade si cum apele sidefate incep sa se roteasca precum intr-un bazin sau intr-o cada careia i-ai scos dopul. Poa­te ca aveam dreptate in reveriile mele: barbatii nu pot ajunge supraoameni si zei pentru ca sint supti, goliti de tot ce incepe a se-ntrupa in ei de catre femelele pintecoase, cu piese bucale perfect adaptate, cu cangi, cirlige si ventuze cu care se fixea­za pe pieptul paros. Gazda si parazit, iar miza nu-i singele, ci creierul. (Mircea Cartarescu - Travesti)
Sa ne gindim putin nu neaparat la geniile si inteleptii de care am avut parte sa ne lovim in viata, ci mai mult la imaginarul colectiv. In carti si filme tocilarul, sau desteptatonele clasei, nu prea are trecere la femei. Daca nu zace singur prin biblioteci, are citiva prieteni ciudati cu care interactioneaza. In cazul in care exista si o fata printre ei, atunci e fie urita, fie lesbiana, dar in nici un caz nu-i sta mereu in preajma pulii ca sa-i vineze creierul. Alaturi de bunaciune e mereu baiatul frumos, uneori de bani-gata, alteori de bani-imprumutati care nu face altceva in viata decit sa doneze creier. In rate.

2 comentarii:

  1. eu am avut intotdeauna impresia ca tocilarii (nerds) doneaza si ei creieri, dar fara focus (de obicei intr-o soseta veche, in buda, sau dimineata in dus, in cazul ca se spala)..

    RăspundețiȘtergere
  2. Touche! De laba stramoseasca m-am facut ca uit, pentru ca-ncercam sa insist 110% pe "devoratoare". Dar ce zici e drept grozav.

    RăspundețiȘtergere