sâmbătă, 23 mai 2009

Copuleaza Mulder cu Scully?

Am bagat 100 de episoade din X Files, adica jumatate de serial, sa vad pe Mulder si pe Scully cum se joaca cu puta-n nisip cu extraterestrii. Dupa primul sezon, am inceput sa ma intreb astia pina la urma se fut, sau freaca menta separat? Nu stiu care prieten ca sa nu taca, zice, ba io stiu sigur c-o pingareste pe Scully. No, zic, omu-si aduce aminte clar, nu am nevoie decit de rabdare si tarie-n miocard in toiul noptii cind baga muzica aia de dili in miezul filmului care 95% ii filmat pe-ntuneric, ori prin ceata, ori prin beciuri, ca la lumina zilei rar apuca sa ajunga.

Trec saptaminile, Mulder se lauda numa` cu factura de la magazinul de pornosaguri. Scully nu-l incurajeaza defel. Nu vezi macar o secventa cu o tituca, cu o bucuta, cu un apropos. Scully din morga nu iese, decit pentru a cerceta celule de sloboz la microscop, iar Mulder ar fute mai degraba un extraterestru, desi nu are gaoz. In locul lui, macar de curios, incercam sa bag o mina pe sub tricou, s-o musc de-un sfirc prin haine, el in schimb, doarme in picoare. O fost intr-un episod unu` ce s-o bagat in trup la Mulder si cind o ajuns la el in garsoniera si-o vazut ca-i mai rau decit in poiata, nu s-o rabdat si-o concluzionat asta de 10 ani nu s-o futut.

O umbra palida, am intrezarit cind Mulder intors in timp, o tuca pe gura pe Scully, alta Scully, din triunghiul Bermudelor. Atit. Ba, sa nu mint, i-o mai spus odata cind era buimac c-o iubeste. Asta, nici nu l-o bagat in seama, in loc sa rupa camasa de pe el. Io deja mi-am pierdut rabdarea si pina sa ajung la momentul imperecherii, am zis ca-mi implinesc pofta de unul singur. Daca in urmatoarea saptamina(asta inseamna cam 15 episoade) Mulder nu atenteaza la gaurica lu` Scully, ii dau io in vileag. Promit!

3 comentarii:

  1. beata svirginatio! aici chiar ca is primu!

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) nu m-am gandit ca se poate obseda si pe tema asta, ca nu si-o trag scully cu mulder. dar oricum ft interesant

    RăspundețiȘtergere
  3. Se poate obseda pe orice tema. Timp sa fie si idei.Cred.

    RăspundețiȘtergere