sâmbătă, 16 mai 2009

Geni(t)alitatea unei fapturi I

Am zacut azi in blogosfera citeva ceasuri si nu am gasit un articol care sa-mi trezeasca interesul. Parca toti o intrat in coma inspiratiei si doar ineptii erau capabili sa debiteze. Noroc ca rabdarea mi-a fost rasplatita gasind blogu` lui Alexutzu, care dupa mine merita un loc in blogrollu` fiecarui butonist de la Bill Gates la Axinte. Discovery si National Geographic fac documentare despre mari personalitati enciclopedice precum Leonardo si Newton scormonind in istorie, pe cind ar fi de-ajuns sa intinda mina pentru a atinge pinzele albe, clickind jurnalul tinarului licean.
Ce pot sa va spun daca toti ati citit primu articol "de sus" ve-ti descoperii multe lucruri interesante in acest blog zic eu[…]Hmm, m-am gandit sa fac acest articol cu gandu de ai face pe unii sa se gandeasca ca daca fac un pas inainte pentru ceva frumos, e un lucru bun[…] Desi freaca inca bancile liceului e constient ca un tip ca mine care gandeste la rece si vede exact ce se intampla in tara asta si este constient de toate capcanele pe care sistemu ti le pune in viata, gasesti sa zicem ....vreo 2-3 din 50 de copii :)[…] Am 17 ani, pot sa spun ca gandesc ca un om matur si sincer nu`mi pasa daca voi ma veti contrazice pentru ca mie foarte multe persoane mi-au spus ca gandesc mai bine decat unii care cik vezi doamne sunt trecuti prin viata :).
Amintindu-si nostalgic de copilarie, recunoaste eram nebun ba u sti ce inseamna nebun in plm :))) daca nu ma cunosteai si stateai o zi cu mine a 2-a zi te rugai la dumnezeu sa te ia decat sa stai cu mine. Pe linga cele mai frumoase clipe din viata, existenta la bloc alaturi de aia mari, i-au adus si experienta. Sa va spun ca eram curvar rau ? :)))) Cred ca n-a fost una de aici din zona mea care sa nu fie "testata" sau "shifonata" putin :)))) si versat cum eram de astia mari, ma dadeam si la fete cu 4-5 ani mai mari ca mine, nu conta la mine varsta :)) si nici acu nu conteaza.
Niciodata nu esti prea tinar pentru a invata si a te pregati pentru viata deoarece in ansamblu va spun ; viata asta nu este una roz asa cum ne'o dorim toti, asa ca le spun celor de varsta mea, sa lase copilaria deoparte pentru ca nu ajuta la nimik, nu te ajuta sa supravietuiesti cu atatia dusmani langa tine. Invata asadar de copil, deoarece copilul este o fiinta care colecteaza informatii din momentul in care se naste, iar daca nu ai grija sa-i oferi o educatie buna si cuvinte dulci, copilul acela nu va fii un sprijin bun pentru tine, in viitor.
Programa scolara e o pierdere de vreme, la fel ziarele si emisiunile TV, pentru ca Alexutzu are raspuns la orice intrebare. Cum a aparut criza? Trec cateva saptamani si deodata incepe o "criza", totul a inceput intr-o zi cand parlamentarii s-au gandit in felul urmator "ba, vin alegerile, trebuie sa facem ceva sa ne mai voteze prostii astia pt inca 4 ani". Cine e de vina pentru situatia actuala a Romaniei? Pot spune cu tarie k Iliescu e de vina pentru toate nedreptatiile din tara asta si pt toti incompetentii din guvern.
Constient asemenea "geniului pustiu" ca soarta sa nu e deloc usoara, recunoaste cu smerenie vocatia sa unica da-ma in plm ca zici ca sunt profet si continua amar mai scriu niste randuri p'aci si ma culc....ce pula mea sa fac.E trist, pentru mine acum, e trist…
Rabdare, ca mai este.

2 comentarii:

  1. looooooooooooooool :))))))))))))) am ras copios, pfuai, oare si eu la 17 ani aveam o minte asa cretinutza :DDDD Cine stie, cunoaste, asa-i :)

    RăspundețiȘtergere